“Κιτρινόμαυρος” σίφουνας στην Λευκίμμη, θρίαμβος του Θεσπρωτού με 3-1-Μεγάλος πρωταγωνιστής ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ Στέλιος Πόζογλου

Share Button

Ενας Θεσπρωτός από τα παλιά με ένα ονειρεμένο εικοσάλεπτο στο α’ημίχρονο, “σκόρπισε” την Λευκίμμη στο νησί των Φαιάκων πετυχαίνοντας την σπουδαιότερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 3-1 και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία επιδιώκοντας πλέον ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις ποντάροντας στο βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο 13ο λεπτό ο Στέλιος Πόζογλου αξιοποίησε την σέντρα του Γώγου και με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Νούνη κάνοντας το 1-0.

Στο 23ο λεπτό αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Ο Πόζογλου από εκτελεστής έγινε δημιουργός τροφοδοτώντας τον Τάσο Γώγο με τον μεσοεπιθετικό του πλατανόφυλλου να αξιοποιεί την υπέροχη πάσα του συμπαίκτη του πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο 31ο λεπτό, ο αεικίνητος και δαιμόνιος Πόζογλου “χόρεψε” την άμυνα της Λευκίμμης και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παικτών του Δημήτρη Μουρούτη.

Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ και νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με το Δικέφαλο του βορρά) θύμισε κάτι από τα….παλιά και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να συνέρχονται από τα διαδοχικά “κτυπήματα” του Θεσπρωτού και κατάφεραν να μειώσουν στο 36ο λεπτό με σκόρερ τον Γαστεράτο.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Δημήτρη Μουρούτη διαχειρίστηκαν πολύ έξυπνα το προβάδισμα κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Κωνσταντάκου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή κυνηγώντας ένα δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι αλλά με εξαίρεση ορισμένες στημένες φάσεις δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν με αξιώσεις τα καρέ του πορτιέρο του Θεσπρωτού.

Ρέφερι ήταν ο Νίκος Μπαΐλης με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Γρηγόρη Κέφη, όλοι τους της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Ντούνης, Παπαδόπουλος Απ. (57ο Καμαρά), Στέρεφ, Λίμα (37ο Θεοδωράκης), Βασιλάκης (37ο Μικρούλης), Κιοσσές, Ιωαννίδης, Κάντας, Τσεβανέδης, Τσόφλιος, Γαστεράτος.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Πανταζής (66ο Φούντζουλας (80ό Τοπάλι), Νόνης, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Β., Μπίκας, Κασαρατέ, Γώγος, Ευθυμίου (88ο Σουλιώτης), Πόζογλου (88ο Γκόλιας)

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *