Κι όμως γίνεται: 15 μήνες είχε να σφυρίξει Ολυμπιακό ο Γιώργος Κομίνης!

Share Button

Έπειτα από 15 ολόκληρους μήνες ο Ηγουμενιτσιώτης διαιτητής Γιώργος Κομίνης σφυρίζει ξανά αγώνα του Ολυμπιακού (στη σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη), κάτι που αποτελεί ακόμα μια απόδειξη του απροκάλυπτου τρόπου με τον οποίο γίνονταν οι ορισμοί των διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η νέα ΚΕΔ των Τριτσώνη και Κουκουλάκη έβγαλε από το… ψυγείο τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, καθώς ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε να σφυρίξει αγώνα των «ερυθρόλευκων» – όσο απίστευτο κι αν ακούγεται – εδώ και 15 ολόκληρους μήνες!

Ο συγκεκριμένος ορισμός του 36χρονου διεθνή Θεσπρωτού ρέφερι στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη φέρνει στο φως άλλη μια απόδειξη του απροκάλυπτου τρόπου με τον οποίο γίνονταν οι ορισμοί διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την τελευταία φορά που είχε διευθύνει αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» ήταν τον Οκτώβριο του 2015 στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-2!

Τότε από την πλευρά του Ολυμπιακού είχαν γίνει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη, κάτι που όπως φαίνεται οδήγησαν την… αμαρτωλή ΚΕΔ της σεζόν 2015-2016 να θέσει στο περιθώριο τον συγκεκριμένο διαιτητή στα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

www.sdna.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *