Λύτρωση στο 90′ για τον Θεσπρωτό με τον Πάνο-Γλίτωσε την ήττα κόντρα στην ΑΕΠ Καραγιαννίων

Share Button

Με γκολ του Πάνου στο 90ό λεπτό, ο Θεσπρωτός γλίτωσε το “έμφραγμα” στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΠ Καραγιαννίων γλιτώνοντας από μια οδυνηρή και καταστροφική δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών με αμφότερες τις ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθεν.

Ο αγώνας πρόσφερε συγκινήσεις μόνο στα τελευταία 15 λεπτά όταν και σημειώθηκαν τα δύο γκολ.

Στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Ιττης τροφοδότησε τον Μπουρουζιάν και αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Παππά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του στην μοναδική φάση που δημιούργησε η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας σε όλο το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν κατάματα το φάσμα της δεύτερης συνεχόμενης εντός έδρας ήττα αλλά λυτρώθηκαν στον 90ο λεπτό.

Ο Χάρης Μπίκας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο διακριθέντας και σήμερα Πάνος πήδησε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κωτταρίδη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας), Βοηθοί: Γιώτης – Λιόντος (Ηπείρου)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Ευαγγ. Καρβούνης, Πάνος, Κωνσταντίνου Βασ., Γώγος, Κατσέλης Γ.Αργ.  (66ο Καλφούντζος Δημ.), Πέντσας, Μπίκας, Φούντζουλας (80ό Μπλέτσας)

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: Κωτταριδης, Ζβίρος (73ο Ζαγκουντίνος), Πασχαλίδης, Σαββίδης, Ιττης (82ο Μπατμάς), Λιάμης, Μετικάνος (55ο Σαββούδης), Παπαδόπουλος, Χατεμάι, (68ο Χατζηκωνσταντίνου), Ακριτίδης, Μπουρουζιάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *