Ματαιώθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο στην Ηγουμενίτσα εξαιτίας….ενός ταραξία (!!!)

Share Button

petropoulosΣε απίστευτο φιάσκο εξελίχθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο το μεσημέρι ομιλία-ενημέρωση για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο από τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο στην Ηγουμενίτσα. Οι ελάχιστοι παρευρισκόμενοι μάταια περίμεναν-υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες με αφόρητη ζέστη και υγρασία-την άφιξη του κ.Πετρόπουλου ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης μας πληροφόρησε ότι η εκδήλωση ματαιώνεται εξαιτίας επικοινωνιακής προβοκάτσιας και επικοινωνιακών παιχνιδιών που ορισμένοι προσπαθούν να στήσουν στις πλάτες της κυβέρνησης.

Τι είχε προηγηθεί?  Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι-την ώρα που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η εκδήλωση- ένας εξαγριωμένος συμπολίτης μας συνοδευόμενος από την οικογένειά του επιτέθηκε φραστικά και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον κ.Κάτση. Στην εκδήλωση που είχε προηγηθεί στην Παραμυθιά και πραγματοποιήθηκε κανονικά-ο συμπολίτης τοποθετήθηκε δημόσια στον χρόνο που του αναλογούσε εκφράζοντας στον Υπουργό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αφορά την μικρή σύνταξη που λαμβάνει (αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όρασης-95%τύφλωση). Ο ίδιος προφανώς δεν πείστηκε από τις απαντήσεις του Υφυπουργού και συνέχισε τις φραστικές επιθέσεις και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Και όλα αυτά έλαβαν χώρα με την ΠΑΝΤΕΛΗ απουσία των επιστημονικών φορέων οι οποίοι επιδεικτικά σνόμπαραν την εκδήλωση προτιμώντας προφανώς να δροσιστούν σε κάποια κοντινή παραλία (είχε προηγηθεί την Πέμπτη το απόγευμα η ειρωνική και σκωπτική ανακοίνωση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας). Οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.Χαρά Φατούρου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Συβότων Σωτήρης Μήτσης οι οποίοι έδωσαν το παρών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *