Με ψυχή χιλίων λεόντων το Σούλι “τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό 1-1 στο Καναλάκι-Ο Ντόκος χάρισε την ισοπαλία στους “πράσινους”

Share Button

Παίζοντας με ψυχή και καρδιά και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, το Σούλι Παραμυθιάς απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στην δύσκολη έδρα του Καναλακίου κόντρα στον Αχέροντα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 46΄ με κεφαλιά του Πάνου μετά από κόρνερ του Κυριάκη αξιοποιώντας μια στιγμιαία αδράνεια και ολιγωρία της άμυνας της Παραμυθιάς.

Στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Μελιγγιώτης με δεύτερη κίτρινη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Λευτέρη Βέρμπη δεν έδειξαν να πτοούνται και κυνήγησαν την ισοφάριση.

Στο 76ο λεπτό ο Νίκος Ντόκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ραχιώτη και έκανε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας)

Βοηθοί: Παπαδημητρίου-Μάνος (Άρτας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Φράγκος, Πάνος, Νόνας (68΄ Φέτσης), Κυριάκης, Κούσης, Νικολάου (66΄ Ελέζι), Γούλας, Μήλιος (87΄ Λουκούμης).

Σούλι Παραμυθιάς (Λευτέρης Βέρμπης): Βλάχος, Κώτσιας, Μελιγγιώτης, Νάσιος, Διαμάντης, Κύργιος (60΄ Μπέλλος), Μώκος Β., Τσουμάνης, Νούγιας (83΄ Μώκος Ε.), Ντόκος, Παρχαρίδης

Με στοιχεία από το www.sportime24.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *