“Μπάχαλο” με το γήπεδο του αγώνα του Θεσπρωτού με τον Ολυμπιακό Βόλου-Στον Αλμυρό το Σάββατο το επικρατέστερο σενάριο

Share Button

Στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Θεσπρωτό, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Μάλιστα, ο αγώνας θα διεξαχθεί πιθανότατα το Σάββατο 19/10, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση-καταγγελία της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού, για την απόφαση του Δήμου Αλμυρού να παραχωρήσει το στάδιο στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σήμερα, πάντως, η Φούτμπολ Λιγκ θα ορίσει το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Θεσπρωτό.
Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το στάδιο Αλμυρού και έχει πάρει σχετικό παραχωρητήριο από τον Δήμο Αλμυρού. Όσον αφορά το γήπεδο της Νεάπολης, δεν είναι ακόμη έτοιμο προς χρήση και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον σήμερα υπογραφεί η σύμβαση με τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης για τους αγώνες έδρας της ομάδας, μετά την έκδοση της εγγυητικής των 30.000 ευρώ που ζήτησε ο Δήμος από την ΠΑΕ και η οποία εκδόθηκε από την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού αναφέρονται τα εξής:
Η Δ.Ε ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α αισθάνεται την υποχρέωση να πληροφορήσει τον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού, αλλά και τους αρμόδιους φορείς για αντικανονική και μη νόμιμη συμπεριφορά του Δήμου Αλμυρού εναντίον του ιστορικού μας συλλόγου του Γ.Σ.Α και συγκεκριμένα:
Με το υπ. αρ. 18104/27-09-20 έγγραφο του δήμου Αλμυρού με υπογραφή του εντεταλμένου συμβούλου Θωμαϊδη Πέτρου και Θέμα: Συντήρηση Εθνικού Σταδίου Αλμυρού (σημ: το στάδιο ονομάζεται «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ»!!!!) το οποίο απευθύνεται προς: 1) Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού 2) ΠΑΕ «Ολυμπιακός Βόλου 1937» (επισυνάπτεται) αναφέρει κατά λέξη τα κάτωθι : Σας γνωρίζουμε ότι στο Εθνικό στάδιο Δήμου Αλμυρού θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες – συντήρηση του γηπέδου (χλοοτάπητα) για το διάστημα από 30-9-2019 μέχρι και 18-10-2019.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι τη Παρασκευή!!!!! 18-10-2019 παραχωρήθηκε από τον δήμο και τους ίδιους υπογράφοντες το στάδιο μας για να διεξαχθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ!!! αγνοώντας την δική τους υπογραφή και τα παρακάτω γεγονότα:
Ο Γ.Σ.Α σεβόμενος το στάδιο, (το οποίο μάλιστα ήταν και περιουσία του), το οποίο σημειωτέον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έκανε χρήση για ένα αγώνα (με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης) και 30 λεπτά για προπόνηση!!!!!. Τη Παρασκευή που θα γίνει ο αγώνας είναι προγραμματισμένες προπονήσεις του πολυπληθούς τμήματος στίβου αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας, προετοιμαζόμενη για τον αγώνα της Κυριακής, τις οποίες θα στερηθούν τα παραπάνω τμήματα χάριν της ανεξήγητης και περίεργης συμπεριφοράς των διοικούντων τον δήμο.
Παρακαλούμε κύριοι να σεβαστείτε στο ελάχιστο την ιστορία και την αίγλη του Γ.Σ.Α καθότι αυτός είναι με τα τον δήμο ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος του τόπου μας, αλλά και τη δική μας προσπάθεια προκειμένου να στήσουμε μία αξιόμαχη ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.
Παρακαλούμε τον δήμο Αλμυρού και τη διοργανώτρια αρχή να ακυρώσει τον παραπάνω αγώνα επαναφέροντας τη νομιμότητα και το αίσθημα του δικαίου.
Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμη ενέργεια.
Για τη Δ.Ε Ποδοσφαίρου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΠΗΓΗ: www.goalpost.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *