Μ. Κάτσης: Ειλικρινής η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στα ζητήματα που έχουν συμφωνήσει παρά τις διαφορές τους

Share Button

Για το κυβερνητικό έργο, τη συνοχή των κομμάτων της συγκυβέρνησης και τους στόχους της μέχρι να λήξει η θητεία της μίλησε μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο καλό κλίμα «της επιστροφής προς την κανονικότητα», που και ο ίδιος διαπίστωσε και αυτές τις μέρες, το οποίο φαίνεται και στη ψυχολογία του κόσμου αλλά και στη δυνατότητα κατανάλωσης.

Ο κ. Κάτσης εξήγησε ότι δεν τίθεται ζήτημα κυβερνητικής συνοχής καθώς οι τρεις στόχοι, που τέθηκαν εξ αρχής, παραμένουν ενεργοί δηλαδή «η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία, η διαλεύκανση όλων των σκανδάλων και όλων των αιτιών που οδήγησαν την ελληνική οικονομία στην κρίση αλλά και τη χώρα στη χρεοκοπία και το πάγιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας διαχρονικά για απόδοση δικαιοσύνης, που πρέπει η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και να αποκατασταθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, όσον αφορά πως αυτή η χώρα χρεοκόπησε και πως εν τέλει την πλήρωσαν οι πολίτες».

Ο κ. Κάτσης επισήμανε ότι είναι «ειλικρινής η συνεργασία των κομμάτων στα ζητήματα που έχουν συμφωνήσει» παρά τις διαφορές τους, που δεν τις έκρυψαν ποτέ, και η εκτίμηση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου παραμένει.

Είναι προφανής η καθαρή έξοδος μετά από μια οκταετία μνημονίων, δήλωσε ο βουλευτής. Και επισήμανε ότι αυτό «το καταμαρτυρά και η διεθνής απόδοση των ελληνικών ομολόγων και η αναβάθμιση της οικονομίας από τους οίκους αξιολόγησης αλλά και οι συζητήσεις που γίνονται με Ευρωπαίους αξιωματούχους και τους εταίρους και για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους αλλά και για τους όρους που θα βγει η Ελλάδα σε καθαρή έξοδο μετά το τέλος του προγράμματος» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κάτσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *