Μ.Λύκα (Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας): “Όταν οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούν πως κάποιος να κάνει κάτι;-Μας επιδοτούν για να μην παράγουμε…”

Share Button

To παρών στις αγροτικές κινητοποιήσεις στα Γιάννενα έδωσε και η Μυρτώ Λύκα.

«Υποτίθεται ότι με τα προγράμματα των νέων αγροτών το 2014 θα άνοιγαν και τα σχέδια για να εκσυγχρονίσουμε τις μονάδες μας. Έχουμε 2017 ,βγάλαμε και δεύτερο πρόγραμμα νέων αγροτών και σχέδιο βελτίωσης δεν είδαμε…Αλλά και να ανοίξουν ,από την στιγμή που οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούν πως κάποιος να κάνει κάτι;» τόνισε η δυναμική και δραστήρια πρόεδρος των κτηνοτρόφων νομού Θεσπρωτίας μιλώντας στην εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Υπογράμμισε πως τα χρήματα που απαιτούνται για να εκσυγχρονιστούν και να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει βοήθεια από το κράτος, ενώ χαρακτήρισε το κλείσιμο της ΑΤΕ «μεγάλο πλήγμα για μας τους Ηπειρώτες γιατί κλείνοντας η ΑΤΕ πουλήθηκε η ΔΩΔΩΝΗ που στήριζε όλη την περιοχή».

Τέλος, καυτηρίασε τον διαστρεβλωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιδοτήσεις: “Γεμίσανε τον τόπο επιδοτήσεις για να μην καλλιεργούμε…Μας επιδοτούν για να μην παράγουμε..», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε την συνέντευξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *