Νίκος Γώγος: «Στόχος μας ο Δήμος Σουλίου να είναι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και της προόδου»

Share Button

«Για να υπάρξει αποτέλεσμα δεν χρειάζονται πολλά λόγια και φανφάρες. Η λύση είναι απλή: δουλειά, δουλειά, δουλειά! Έτσι θα καταφέρουμε να επιτύχουμε την ανάπτυξη για τον τόπο μας. Έτσι, θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο μας. Έτσι θα πάμε μπροστά και θα σταματήσουμε να είμαστε ο φτωχότερος δήμος, της φτωχότερης περιφέρειας της χώρας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, κ. Νίκος Γώγος στην εκπομπή του ΙΤV«Περισκόπιο» και τον δημοσιογράφο, ΣτέφανοΝτόβα.

«“Η Δύναμη Ελπίδας” είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός. Το σπουδαιότερο προσόν μας ότι είμαστε απλοί δημότες Σουλίου,κάτι για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι», ανάφερε χαρακτηριστικά στην έναρξη της συνέντευξης ο κ. Γώγος.

Ως θετικό χαρακτήρισε ο κ. Γώγος το γεγονός πως έξι συνδυασμοί διεκδικούν τον Δήμο Σουλίουστις επικείμενες εκλογές καθώς όπως είπε: «Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός πως έχουμε τόσους πολλούς υποψηφίους. Θέλω να πιστεύω πωςαποτελεί δείγμα του αληθινού ενδιαφέροντος για τη πρόοδο, για το καλό του τόπου μας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Γώγος σημείωσε πως με το νέο εκλογικό σύστημα του «Κλεισθένη»και της απλής αναλογικήςοισυνεργασίες είναι επιβεβλημένες την επομένη εκλογών. Όπως είπε: «Συνεργάζομαι και νοιάζομαι είναιλέξεις-κλειδιά για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, η αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία.Μετεκλογικά πρέπει να συνεργαστούμε αν θέλουμε να προσφέρουμε ουσιαστικό έργο κι αποτέλεσμα στους συνδημότες μας».

Σε ερώτηση του κ. Ντόβα για το πως ξεκίνησε η ενασχόληση του κ. Γώγου με τα κοινά ο δεύτερος απάντησε: «Το γεγονός πως δεν είχα εμπλακεί ποτέ με την πολιτική και είμαι πολιτικά, απολύτως ανεξάρτητος σε συνδυασμό με το σημαντικό έργο που παράγουμε ως Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθίας πιστεύω πως έδρασαν καταλυτικά για πολλούς από τους από τους συμπολίτες μου να με παρακινήσουν στην ακόμα πιο ενεργό συμμετοχή μου στα κοινά». Και προσέθεσε:«όταν ζεις σε έναν τόπο, βιώνεις τα προβλήματά του, γνωρίζειςτους ανθρώπους του και το τί πρέπει να αλλάξει, ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα όλων, τότε έρχεσαι πιο κοντά στο να ασχοληθείς με τα κοινά».

Αναφορικά με τα προβλήματα του Δήμου Σουλίου ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι: «Ο Δήμος Σουλίου, ένας μικρός Δήμος με περιορισμένους πόρους. Έπεσε θύμα της περιρρέουσαςκατάστασης των προηγούμενων ετών της βαθιάς οικονομικής κρίσης.Πιο πολύ όμως επλήγη ο Πρωτογενής Τομέας. Η βάση της τοπικής οικονομίας, η κτηνοτροφία και η γεωργία. Η ανάκαμψη της πρωτογενούς παραγωγής αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας από κοινού φυσικά και με την τουριστική ανάπτυξη».

Πιο συγκεκραμένα, για τον γεωργικό τομέα επεσήμανε πως: «Μόλις το 10% των εκτάσεων του κάμπου της Παραμυθιάς καλλιεργήθηκε φέτος και αυτό εξαιτίας του υπέρογκου κόστους άρδευσης. Κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί εάν τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος ως εποπτεύουσα αρχή ενέσκηπτε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πιο αποφασιστικά στη διαχείριση του ΤΟΕΒ, ώστε να αποτρέψει κατά το δυνατόν τη διόγκωση των χρεών του».

Και συνέχισε λέγοντας πως:«η ανάταξη του ΤΟΕΒ και η στήριξη των αγροτών της περιοχής μας βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματός μας για την τοπική ανάπτυξη»

Κλείνοντας η συνέντευξη ο κ. Γώγος τόνισε τη σημασία της συμμετοχικότητας των πολιτών λέγοντας: «Σκοπός μας να ενεργοποιήσουμε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά με τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε τις λύσεις στα προβλήματά μας μαζί θα φέρουμε τον Δήμο Σουλίου στη θέση που αξίζει, στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και της προόδου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *