Ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς για την επανεκλογή του

Share Button

Αξιότιμοι συμπολίτες & συμπολίτισσες
Οι εκλογές τελείωσαν.
Οι πολίτες έκριναν – σύγκριναν και αποφάσισαν, εκτιμώντας τις απαράβατες αρχές μας και το έργο που επιτελέσαμε την προηγούμενη Δημοτική Θητεία, έδωσαν στην παράταξή μας ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ να συνεχίσουμε το γόνιμο έργο μας και την επόμενη δημοτική περίοδο. Απέραντη ευγνωμοσύνη σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μας μεγάλη δύναμη και περίσσιες ευθύνες εκτιμώντας ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας που είτε μας ψήφισαν είτε όχι επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο την σημαντική γιορτή της Δημοκρατίας που με τις επιλογές των πολιτών καθορίζει τις προοπτικές του κάθε Δήμου, όπως και του δικού μας, για την επόμενη Δημοτική περίοδο.
Η κοινωνία αποφάσισε να προχωρήσει μπροστά ΕΝΩΜΕΝΗ αγνοώντας αυτούς τους λίγους που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διχάσουν τους πολίτες.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους νέους και τις νέες που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας δείχνοντας ότι υπάρχει ελπίδα και συνέχεια στον τόπο μας.
Ευχόμαστε στους νεοκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους καλή θητεία και αναμένουμε την θετική συμβολή τους, για συνεργασία και συνεννόηση που θα προκύπτει μέσα από γόνιμο διάλογο, στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Διαβεβαιώνουμε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *