Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών για την αγορά μαγνητικού τομογράφου

Share Button

Εγκρίθηκε  από το  Υπουργείο Υγείας η χρηματοδότηση από το ΠΔΕ ( Eθνικοί Πόροι ) της προμήθειας ενός συστήματος Μαγνητικού Τομογράφου (MRI ) 1.5 Tesla για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, προϋπολογισθείσας δαπάνης 900.000 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.  .

Η χρήση του  Μαγνητικού Τομογράφου θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες υγείας  στο Νομό Θεσπρωτίας,  λαμβάνοντας υπόψη ότι έως σήμερα δεν υπήρχε η δυνατότητα πραγματοποίησης της συγκεκριμένης εξέτασης σε δημόσια δομή .

Επίσης η λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου θα αναδιατάξει πλήρως τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου δεδομένου ότι το Νοσοκομείο Φιλιατών είναι το πρώτο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, εκτός του Νομού Ιωαννίνων, που αποκτά Μαγνητικό Τομογράφο

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που άπτονται της διαμόρφωσης του χώρου, της προκήρυξης της διαγωνιστικής διαδικασίας, της εκπαίδευσης και  περαιτέρω στελέχωσης του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου στοχεύοντας στην πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου με την ολοκλήρωση των ανωτέρω διαδικασιών.

Εκ της Διοικήσεως

 

ΣΠΥΡΟΣ  ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ

 

 

 

 

 

    

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *