Ο Ηλίας Κοράκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας» του Νίκου Γώγου

Share Button

Ο γνωστός μουσικός Ηλίας Κοράκης αποτελεί πλέον μέλος του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου, Νίκου Γώγου.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός που ξεκίνησε από την θέληση και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο  από μία ομάδα κατοίκων του Δήμου Σουλίου, που αποφάσισαν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλό του τόπου -όπως δήλωσε ο κ. Γώγος- από σήμερα μετρά ακόμα ένα μέλος, τον Ηλία Κοράκη.

Ο Νίκος Γώγος με αφορμή την ένταξη του κ. Κοράκη στον συνδυασμό του δήλωσε: «Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και συντάσσονται στο πλευρό μας, στον κοινό αγώνα για το Δήμο μας. Σήμερα έχω τη χαρά να έχω μαζί μου το φίλο και πάνω απ’ όλα άνθρωπο, το γνωστό καλλιτέχνη και μουσικό Ηλία Κοράκη».

Με τη σειρά του ο κ. Κοράκης αναφορικά με την προσχώρησή του στον συνδυασμό επεσήμανε: «Συμμετέχω στο Συνδυασμό του Νίκου Γώγου «Δύναμη Ελπίδας», διότι δεν θέλω να είμαι από την πλευρά της διαμαρτυρίας, αλλά από την πλευρά της δημιουργίας. Συμμετέχω σημαίνει διεκδικώ, συνδιαμορφώνω και κρίνομαι για αυτό. Και όταν γνωρίζεις ότι κρίνεσαι από αγωνιστές της ζωής, μαχητές της καθημερινότητας, θα πρέπει ως Δημοτικός Σύμβουλος να συνδιαμορφώνεις το αύριο με υπευθυνότητα. Σεβασμό. Ειλικρίνεια. Γενναιότητα. Καλοσύνη και Ανθρωπιά».

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Κοράκη για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Δύναμης Ελπίδας για την διεκδίκηση του Δήμου Σουλίου ο κ. Γώγος είπε:«Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι από ποτέ με όραμα, γνώση, προτάσεις και όρεξη για δουλειά».  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *