Ο Μ.Κάτσης για Joker, Παπαγγελόπουλο και Forthnet (+βίντεο)

Share Button

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis και τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου, καθώς επίσης και για την έφοδο της αστυνομίας σε κινηματογράφους την ώρα προβολής της ταινίας Joker και την απομάκρυνση ανήλικων θεατών, αλλά και για την εξαγορά της Forthnet μίλησαν στην εκπομπή One Line ο βουλευτής ΝΔ, Μάριος Κάτσης και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Καλλιάνος.

Με φόντο την υπόθεση Novartis οι δύο βουλευτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου, με τον κ. Κάτση να υπογραμμίζει την ανάγκη διαλεύκανσης της υπόθεσης και τον κ. Καλλιάνο να επικροτεί την άποψη αυτή, υποστηρίζοντας παράλληλα πως «δεν μπορεί να είναι σκευωρία στη σκευωρία». Οι δύο βουλευτές μίλησαν επίσης για την ταινία Joker και το παρασκήνιο πίσω από την επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογράφους της Αθήνας, με τον κ. Καλλιάνο να θεωρεί την υπόθεση αυτή αστεία και ήσσονος σημασίας. Εν αντιθέσει ο κ. Κάτσης τόνισε πως είναι «άκρως αναχρονιστικό και οπισθοδρομικό να εφαρμόζεται ένας νόμος του ‘37 σε ανήλικα» και πρόσθεσε πως «γίναμε ρεζίλι διεθνώς. Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει ατζέντα, να κάνει προοδευτικές μεταρρυθμίσεις».

Τα αίματα άναψαν όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα της εξαγοράς της Forthnet, όπου οι δημοσιογράφοι Θανάσης Φουσκίδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος κονταροχτυπήθηκαν με τον Συριζαίο βουλευτή κάνοντάς του ερωτήσεις για τους λόγους για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στην εν λόγω εξαγορά, ενώ για τον κ. Καλλιάνο είναι αρκετό η διαδικασία να γίνει με νόμιμο τρόπο και να μην καταπατηθούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. «Οι επιχειρηματίες ας κάνουν τη δουλειά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *