Πληγώθηκε από την άμυνά του και την αφλογιστία του στην επίθεση το Σούλι-Ηττα με 1-0 από το Μεσολλόγι

Share Button

Πληρώνοντας μια αδράνεια και ολιγωρία στην άμυνα αλλά και την επιθετική δυστοκία και ατυχία, το Σούλι Παραμυθιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την ΑΕ Μεσολογγίου το μεσημέρι της Κυριακής στο Ενωσιακό γήπεδο Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια της 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένα στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης κατάφεραν γρήγορα να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 23ο λεπτό όταν μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο Φονταλής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΜ πίεσε να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 69΄οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Παπαδόπουλο να νικιέται από τον Μανιάτη από θέση τετ τα τετ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, εκτέλεση του κόρνερ, κεφαλιά του Βασιλάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι σε μια διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία των “πρασίνων”.

Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για την ακύρωση ενός τέρματος του Πίτσι μετά από υπόδειξη του δευτέρου βοηθού της αναμέτρησης.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού: (aitosports.gr)

3΄σουτ για την Παραμυθιά με τον Κωσταμένα άουτ.

12΄εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννη από δεξιά, η μπάλα θα περάσει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος, χωρίς να μπορέσει κάποιος να έρθει σε επαφή με αυτή.

15΄ωραία συνεργασία από τους παίκτες της ΑΕΜ, σουτ του Φονταλή από το ύψος της περιοχής άουτ.

16΄νέο σουτ για την Παραμυθιά με τον Κωσταμένα, θα μπλοκάρει και πάλι ο Μανιάτης.

18΄σουτ του Κονταγιάννη ψηλά άουτ.

23΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα στην περιοχή του Λίτσου, άστοχη έξοδο από τον τερματοφύλακα, σουτ του Φονταλή μέσα από την περιοχή 1-0.

37΄ωραία ενέργεια του Γεωργούση από δεξιά και ψηλοκρεμαστό πλασέ με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή, νέο σουτ του Λίτσου στην επαναφορά άουτ.

39΄δυνατό σουτ του Κοντογιάννη, με υπερένταση σε κόρνερ ο Διάσσινος.

69΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ, σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή, μεγάλη απόκρουση του Μανιάτη σε κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά από το ύψος της περιοχής του Βασιλάκη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

72΄εκτέλεση φάουλ με πασά για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Παπαδόπουλου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μανιάτης.

74΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντζιμάνη από καλή θέση, ο Διάσσινος θα πέσει και θα αποκρούσει στην γωνιά του με την μπάλα να καταλήγει πλάγιο άουτ.

89΄σουτ του Γεωργούση μετά από μονομαχία με τους αμυντικούς, θα μπλοκάρει ο Διάσσινος.

94΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Πίτσι να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα το πλασέ του οποίου να καταλήξει στα δίχτυα. Το γκολ δεν θα μετρήσει μετά από υπόδειξη του δευτέρου βοηθού για οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Φίτσας, Ντόμαρης και Τσέτσος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Μανιάτης, Πασπαλιάρης (65΄Κολοβάκης), Κοντομήτσος (79΄λ.τ Παναγιωτόπουλος Κ.), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (71΄Χάρπερ), Λίτσος, Γεωργούσης, Κοντογιάννης (86΄Πίτσι), Φονταλής.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: (Τζιάρρας Ευάγγελος) Διάσσινος, Μούτσιος (36΄Παπαδόπουλος), Τάτσης, Διαμαντής, Βασιλάκης (78΄λ.τ Παππάς), Καγιά, Κωσταμένας (59΄Παπαρούνας), Αναστασιάδης, Καραμποϊκης (59΄Μωκος), Ντόκος, Μπέλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *