Γ’Εθνική: Πολύτιμος βαθμός για το Σούλι στα Σερβιανά-Μπορούσαν και τη νίκη οι “πράσινοι”-Μοιραίος ο Ντόκος που αστόχησε σε πέναλτι

Share Button

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ κατηγορίας μεταξύ Θριάμβου Σερβιανών και Σουλίου Παραμυθιάς, με τις δυο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι χωρίς τέρματα.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησαν τα δύο ημίχρονα στο Ενωσιακό γήπεδο, με τις φάσεις εκατέρωθεν να είναι λιγοστές. Η μοναδική καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν σε πέναλτι που κέρδισαν, με τον αρχηγό της ομάδας όμως να αστοχεί.
Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο σε παιχνίδι κέντρου, με την ομάδα της Παραμυθιάς να είναι ελαφρώς καλύτερη και να πιέζει περισσότερο.
Δυναμικό παρών έδωσαν οι φίλοι των δύο ομάδων, με την ομάδα του Σουλίου να έχει την υποστήριξη πολλών φιλάθλων της.
Στους 17 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα των Σερβιανών και ακολουθούν δύο εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με ομάδες που επίσης θα παλέψουν για την παραμονή τους, αρχής γενομένης με το εξ’ αναβολής παιχνίδι στη Σιάτιστα μεσοβδόμαδα με τον Μακεδονικό αλλά και με τον Μέγα Αλέξανδρο την επόμενη αγωνιστική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, στάδιο, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Φιλμ αγώνα:

18’Μακρινό σουτ του Τσιαφίτσα, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Σουλίου.
27′ Ο Ντόκος βγαίνει επικίνδυνα από τα αριστερά, κάνει δυνατό σουτ, η μπάλα περνάει παράλληλα δίπλα από το δοκάρι.
53′ Ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, για χέρι του Πάκου, για το οποίο αντιδρά η γηπεδούχος ομάδα και το οποίο όμως εκτελεί άστοχα ο Ντόκος.
63′ Ο Πολυχρόνης σε γρήγορη αντεπίθεση για τα Σερβιανά, βγαίνει σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά ο Βλάχος τελευταία στιγμή μπλοκάρει τη μπάλα.
84′ Ο Μπλέτσας κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
86′ Ο Τσουμάνης για το Σούλι δοκιμάζει δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα περνάει παράλληλα από το τέρμα.

ΠΗΓΗ: www.sportsioannina.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *