Σημαντική παρουσία της ΔΩΔΩΝΗ στο Ηνωμένο Βασίλειο-Οι συνολικές εξαγωγές της εταιρείας τα τελευταία 3 χρόνια αυξήθηκαν 61%

Share Button

Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο βρέθηκε η πρέσβυς της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής της στα Ιωάννινα, με σκοπό την γνωριμία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Στη διάρκεια της επίσκεψης της, η κ. Smith ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΩΔΩΝΗ, δοκίμασε τα αγνά ηπειρώτικα τυριά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παρασκευάζει η εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και στην υπερσύγχρονη μονάδα της στην Κύπρο για την ελληνική, την κυπριακή και 44 ακόμα διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η πρέσβυς της Βρετανίας συζήτησε με τον Αναπληρωτή CEO της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, για τη σημαντική συμβολή της εταιρείας στην τοπική κοινωνία, μέσω της συνεργασίας με παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 500 χωριά, αλλά και για την ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα της ΔΩΔΩΝΗ στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2014 έως το 2017, η ΔΩΔΩΝΗ έχει αυξήσει τις  εξαγωγές της κατά 61%, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ 

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 55 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 45 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 80 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

 

Λεζάντα φωτό από αριστερά ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης ο κ. Χάρης Ζυγούνας από το τμήμα εξαγωγών ο Διευθυντής παραγωγής κ. Κων/νος Νέσσερης η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Kate Smith και ο εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΔΩΔΩΝΗ κ. Γιάννης Κεΐσογλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *