Σπουδαία νίκη για το Σούλι Παραμυθιάς, 3-1 τον Μ.Αλέξανδρο Καλλιθέας και βαθιά βαθμολογική ανάσα

Share Button

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για το Σούλι Παραμυθιάς με σκορ 3-1 επί του Μ.Αλέξανδρου Καλλιθέας με την οποία η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και παραμένει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι “πράσινοι” μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και ανέκτησαν την πρωτοβουλία από τα πρώτα λεπτά κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 24ο λεπτό με τον Μουσκάι με κοντινό πλασέ ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Μ.Αλέξανδρου να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 35ο λεπτό ο Μαλλάτος με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ζευγάρωσε τα τέρματα του Σουλίου βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη, το Σούλι διαχειρίστηκε έξυπνα το υπέρ του προβάδισμα και κυνήγησε ένα τρίτο γκολ αξιοποιώντας τα κενά στην αντίπαλη άμυνα το οποίο και πέτυχε στο 55ο λεπτό με “δράστη” τον Μπουκουβάλα ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον πορτιέρο του Μ.Αλέξανδρου για να γράψει το 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον Μήνο στο 84ο λεπτό ο οποίος πέτυχε το γκολ της τιμής κάνοντας το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *