Στην παρουσίαση του V.A.R. ο Γιώργος Κομίνης (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Στην Ελλάδα έχουν πάρει του χρόνου την απόφαση να υπάρχει το V.A.R. στην διάρκεια των αγώνων και την Δευτέρα έγινε στους Έλληνες διαιτητές η παρουσίαση του από τον Βρετανό Ντέιβιντ Έλερει, παλαίμαχο διεθνή διαιτητή.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν και οι 24 αξιολογημένοι διαιτητές της Super League, εκπρόσωποι των ομάδων αλλά και των Μ.Μ.Ε. Επίσης μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Έλερει συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα.

Η παρουσίαση συνοδεύτηκε και από πολλά παραδείγματα αλλά από παιχνίδια του εξωτερικού όπως το πρωτάθλημα της Ιταλίας όπου χρησιμοποιείται αλλά και αγώνες Εθνικών ομάδων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Το V.A.R. και η υλοποίησή του σε ώρα αγώνα παρουσιάστηκαν από τον βρετανό Ντέιβιντ Έλερει, παλαίμαχο διεθνή διαιτητή, μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA και τεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB) και τον V.A.R. Project Leader της Κ.Ε.Δ. Μ. Κουκουλάκη.

Το πρώτο επίσημο επιμορφωτικό σεμινάριο λειτουργίας και επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Video Assistant Referee διοργανώθηκε σήμερα από την Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την FIFA και το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB).

Το V.A.R. workshop παρακολούθησαν τα μέλη της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. με τους 24 αξιολογημένους διαιτητές της Super League, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. Ο κ. Έλερει συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Β. Περέιρα.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *