Στις 26 Ιουνίου η εκλογική διαδικασία για την εκλογή οργάνων του ΠΑΣΟΚ-Πλήρης οδηγός με τις προθεσμίες και τις ημερομηνίες

Share Button

PASOKΣύμφωνα με την απόφαση της 4ης Συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ , την με αριθμό :3/2.6.2016 εγκύκλιο  του Γραμματέα της Κ.Π.Ε, την κατευθυντήρια οδηγία 102/8.6.2016 της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος και μετά την έγκριση του απολογισμού της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής από την Νομαρχιακή Συνέλευση (Ολομέλεια ) των μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ Θεσπρωτίας που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 10.6.2016,  ανακοινώνουμε τα εξής :

Α.  ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ :

  1. 7ΜΕΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ν.Ε) .
  2. 3ΜΕΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ν.Ε.ΚΑ.Π).
  3. 3ΜΕΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Ν.Ε.Ο.Ε ).
  4. ΤΙΣ 3ΜΕΛΕΙΣ ΕΩΣ 5ΜΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ , ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.

 

Β. Την διαδικασία της εκλογής στο Νομό Θεσπρωτίας θα συντονίσει 3μελης Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και  αντίστοιχες 3μελείς Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές στα εκλογικά κέντρα της Ηγουμενίτσας ( πρώην ΕΙΝ- μαθητική εστία δίπλα στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας ) , της Παραμυθιάς ( αίθουσα Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς )  και των Φιλιατών (Γραφεία της Δ.Ο – ανω πλατεία Φιλιατών  )  που έχουν καθορισθεί από την Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας. Σε  κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχουν δύο κάλπες μία για την εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής οργάνωσης και μία για την εκλογή των Νομαρχιακών οργάνων ( ΝΕ, ΝΕΚΑΠ και ΝΕΟΕ σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ). Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών θα πιστοποιηθούν από την Κεντρική Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης όπως και οι υποψηφιότητες και το μητρώο.

 

Γ. Ολα τα όργανα εκλέγονται με καθολική ψηφοφορία. Η ψηφοφορία  θα  αρχίσει από τις 9:00  μέχρι τις  19:00. Η ψηφοφορία θα γίνει με βάση το πιστοποιημένο μητρώο μελών , ενώ εάν κάποιος ψηφοφόρος δεν είναι γραμμένος στο μητρώο θα μπορεί να γραφτεί αμέσως μέλος την ημέρα της εκλογής αφού προηγουμένως η δημοτικότητα του ψηφοφόρου θα ελέγχεται ηλεκτρονικά από το Δημοτολόγιο του οικείου Δήμου. Κάθε ψηφοφόρος για να μπορεί να ψηφίσει  θα καταβάλλει υποχρεωτικά τρία ( 3 ) ευρώ συμμετοχή χωρίς εξαίρεση. Η σταυροδοσία για την εκλογή των μελών όλων των οργάνων  ορίζεται σε έναν (1) σταυρό προτίμησης. Ενστάσεις υποβάλλονται το πολύ μέχρι 1 ώρα μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και κρίνονται εκείνη την ώρα από την εφορευτική επιτροπή. Η εκπροσώπηση κάθε φύλου στα ψηφοδέλτια ορίζεται κατ ελάχιστο ποσοστό στο 30% των εκλεγμένων μελών του κάθε οργάνου.

 

Δ. Υποψηφιότητες από πιστοποιημένα εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ (βάσει μητρώου) γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα : 21:00. Οι υποψηφιότητες κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με φαξ στην Νομαρχιακή Επιτροπή του Νομού Θεσπρωτίας ( Αγίων Αποστόλων 7-9 –Ηγουμενίτσα τηλ : 6944680801 & Φαξ:2665026472 ) ή στα Κεντρικά γραφεία του κόμματος προς την Ε.Κ.Α.Π                      ( ΠΑ.ΣΟ.Κ – Χαριλάου Τρικούπη 50 ΤΚ: 106 80 ΑΘΗΝΑ ) με την ίδια αίτηση ταχυδρομικώς ή με Φαξ  ( 210 3665015 ) ή στο email: [email protected]  ή και σε ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης που θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό χώρο του ΠΑΣΟΚ. Νέες εγγραφές στο μητρώο μπορούν να γίνουν μέχρι την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 21:00 και την Τρίτη 21 Ιουνίου ώρα 21:00 το μητρώο πιστοποιείται και κλείνει μέχρι την ημέρα της εκλογής. Τα μέλη κατά την ψηφοφορία επιδεικνύουν υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία τους (Διαβατήριο, Αδεια οδήγησης , Βιβλιάριο υγείας κλπ ).

 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ  ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ .

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

 

 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *