Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη η Αλεξάνδρα Δημητρίου

Share Button

Την προσχώρηση της Αλεξάνδρας Δημητρίου στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Η Αλεξάνδρα Δημητρίου είναι απόφοιτος νοσηλευτικής σχολής και επαγγελματικά ασχολείται με την πρωτογενή παραγωγή, ως αγρότισσα και πωλήτρια σε λαϊκές αγορές.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε την Αλεξάνδρα Δημητρίου στην ομάδα μας. Η Αλεξάνδρα με πολυετή εμπειρία στην πρωτογενή παραγωγή θα βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, μεταξύ άλλων σε θέματα του πρωτογενή τομέα άλλα και στην διαχείριση και τον κανονισμό λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής, εκτός από την Αλεξάνδρα Δημητρίου, έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:
Φώτη Δημητρίου, Παναγιώτη Ευαγγέλου, Βασιλική Διαμάντη, Χρήστο Αθανασίου, Βασίλη Καλόγηρο, Αθανασία Μήτση Γεωργίου, Φάνη Μπέλλο, Παναγιώτη Παππά, Ανδρέα Γκέγκα, Μαρία Ντρίτσου, Σοφία Γιάγκα, Θωμά Μπόλωση, Βασίλειο Τσουγκάρη, Κώστα Παππά και Θωμά Φράγκο

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού.

Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

Attachments area

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *