Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο Βασίλης Καλόγηρος

Share Button
Την προσχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Καλόγηρου στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Βασίλης Καλόγηρος είναι απόφοιτος της σχολής διοίκησης και οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών, έχει πολυετή πείρα στον κλάδο της χρηματοοικονομικής και λογιστικής, ενώ από το 2009 βρίσκεται στην οικονομική διοίκηση του ΕΚΑΒ. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σουλίου το 2014 ενώ την διετία 2016-2018 υπήρξε Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Καλόγηρο στην ομάδα μας. Ο Βασίλης με πολυετή πείρα στην χρηματοοικονομική αγορά, στο ΕΚΑΒ άλλα και στην αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, μεταξύ άλλων στην λειτουργία της νέας δημοτικής αρχής στην οικονομική διαχείριση, άλλα και σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *