Συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου Γ.Καραγιάννη με το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς

Share Button

Στα πλαίσια των επαφών με φορείς και συλλόγους του Δήμου Σουλίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης, συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα με τον κ. Νίκο Γώγο, τον κ.Θεόδωρο Τομαρά, την κα. Χρύσα Σιώπη και την κα. Λιάκου Βαλεντίνα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δράσεις του Φ.Ο.Π., στους τρόπους που μπορεί να συνδράμει η νέα Δημοτική Αρχή στις δράσεις αυτές καθώς και στο ιδιοκτησιακό των εγκαταστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν για την δραστηριότητα της φιλαρμονικής, των χορευτικών τμημάτων, του ωδείου, καθώς και των τμημάτων ρομποτικής, σκακιού και εικαστικών. Ζήτησαν την συμμετοχή της νέας Δημοτικής Αρχής στο Φεστιβάλ Φωτικαίων Γαία, ενώ ειδική αναφορά έκαναν στο ιδιοκτησιακό των εγκαταστάσεων, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας αν και υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου από το 1959 που τους παραχωρεί τον χώρο. Επίσης σημείωσαν πως έχουν αιτηθεί στην Δημοτική Αρχή την συνδρομή της για αναγκαίες επεμβάσεις στο κτήριο καθώς και στην κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ανταπόκριση. Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν πως ο Δήμος Σουλίου θα μπορούσε να αναλάβει τα έξοδα της Φιλαρμονικής, τα όργανα της οποίας αγοράστηκαν από τον Δήμο με την χρήση να παραχωρείται στον Φ.Ο.Π.

Με αφορμή την συνάντηση με το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, δήλωσε σχετικά:

«O Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς,αποτελεί για την πόλη άλλα και την Ήπειρο,ένα διαχρονικό στολίδι που προσφέρει ανεκτίμητο έργο στον πολιτισμό και την εκπαίδευση, 60 χρόνια τώρα. Τα αιτήματα τους ακούγονται δίκαια και δεσμευόμαστε για μια συνεχή συνεργασία με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει άλλα και την συνδρομή μας ως νέα Δημοτική Αρχή,στις δράσεις που υλοποιεί με τελικό κερδισμένο τον ίδιο τον Δημότη.»

Οι συναντήσεις του Υποψήφιο Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη, με φορείς και συλλόγους του Δήμου, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *