Συνεδρίαση Ο.Ε. της Περ.Ηπείρου την Παρασκευή-Τα θέματα της Π.Ε.Θεσπρωτίας

Share Button

Την 28-04-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 12-04-2017 συνεδριάσεως.

15. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών για «Εξωτερικούς χρωματισμούς στο κτήριο ΠΕ Θεσπρωτίας».
16. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μίσθωση καλαθοφόρου οχήματος από την Π.Ε. Θεσπρωτίας, για αντικατάσταση λαμπτήρων και συντήρηση φωτιστικών στο 1οχλμ περιφερειακής οδού Ηγουμενίτσας και από την διασταύρωση Νέας Σελεύκειας μέχρι τον Παραπόταμο.
17. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κτηνιατρικών υλικών για την αντιμετώπιση αναγκών του τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
18. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τις εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του Φασισμού, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
19. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση των Εορτών Σουλίου, έτους 2017, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.
20. Έγκριση δαπανών για τη μετακίνηση του Ζαραβούτση Θεόδωρου καιτου Νούσια Χαράλαμπου, υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας – Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, στη Θεσσαλονίκη, για τη συμμετοχή τους σε επιμορφωτικό πρόγραμμα του E.Φ.Ε.Τ. με τίτλο «Επίσημος έλεγχος τροφίμων (επεξεργασία δημητριακών, σνακ, αποξηραμένων φρούτων λαχανικών», που θα πραγματοποιηθείαπό 22/05/2017 έως 23/105/2017.
21. Δικαστική εκπροσώπηση της Π.Ε. Θεσπρωτίας, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, σχετικά με την από 19-10-2015 και με αριθμ. καταθ. 2376/2015 Αίτηση Ακυρώσεως της Βασιλικής Αθανασίου, κατά της Περιφέρειας Ηπείρου.

35. Έγκριση δαπανών για την πληρωμή εργασιών μίσθωσης μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, από 20-02-2017 για επείγουσες επεμβάσεις για: α) διάνοιξη επαρχιακής οδού στο Δήμο Φιλιατών (Κεραμίτσα – Ραβενή–Μαλούνι) λόγω κατολισθήσεως από την έντονη βροχόπτωση, β) διάνοιξη επαρχιακής οδού στο Δήμο Ηγουμενίτσας (Τ.Κ. Καστρίου) λόγω κατολισθήσεων από την έντονη βροχόπτωση, γ) διάνοιξη επαρχιακής οδού Γκρίκα Δήμου Σουλίου λόγω καταπτώσεων από τις έντονες βροχοπτώσεις, δ) καθαρισμό ρέματος εθνικής οδού Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων στον Παραπόταμο, ε) άμεσο καθαρισμό – απόφραξη ρέματος στο Δήμο Φιλιατών λόγω των έντονων βροχοπτώσεων από φερτά υλικά, στ) μεταφορά νερού σε σταυλικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Φιλιατών και ζ) μεταφορά αλατιού για τις ανάγκες της Π.Ε. Θεσπρωτίας, σύμφωνα με την αριθμ. 13712/751/20-02-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας, και την αριθμ. 6/263/09-03-2017 απόφαση ανάθεσης έργου της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *