Συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 17 Μαρτίου

Share Button

Καλείστε σε συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 17 Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και διατύπωση γνώμης στα παρακάτω θέματα :

1ο ΘΕΜΑ : Σχετικά με την τροποποίηση της με αριθ. 103/2012 Κανονιστικής Απόφασης του Δήμου Ηγουμενίτσας «Έγκριση κανονισμού κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας Δήμου Ηγουμενίτσας» (Αρχικό Σχέδιο)

2ο ΘΕΜΑ : Σχετικά με την κανονιστική απόφαση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηγουμενίτσας ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ (Αρχικό Σχέδιο).

3ο ΘΕΜΑ : Σχετικά με την κανονιστική απόφαση του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηγουμενίτσας ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ (Αρχικό Σχέδιο).

 Τα Σχέδια αντιμετώπισης των Δασικών Πυρκαγιών και Πλημμυρών, όπως έχουν συνταχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας:
https://igoumenitsa.gr/

• Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα 18 Μαρτίου) την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *