Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Παρασκευή-Δείτε τα 3 θέματα

Share Button

Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
1. Ανάκληση ή η μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας Κων/νου Σακαρέλη του Γεώργιου, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 114 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας, λόγω μη προσκόμισης τίτλων ιδιοκτησίας – μισθωτηρίου συμβολαίου χώρου στάθμευσης.
2. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με τον αριθμό αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (Στάσιμου και Πλανόδιου) στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς και του ύψους και του τρόπου είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση.
3. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού Ε=5.256,83τμ από το τεμάχιο με αριθμό 425 αγροκτήματος Πλαταριάς Διανομής 1960 στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ανέγερση πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.
Ο Πρόεδρος
της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Σωτήριος Μήτσης
Αντιδήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *