Συνελήφθησαν στο Καναλλάκι δύο υπήκοοι Αλβανίας, ως δράστες της προχθεσινής μεταφοράς ποσότητας κάνναβης, βάρους (37.540) γραμμαρίων, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας

Share Button

Σε συνέχεια του από 18-01-2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, έμφορτου με ναρκωτικά και την κατάσχεση (37.540) γραμμαρίων κάνναβης, συμπληρωματικά στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

* αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, προχώρησαν χθες (19-01-2017) το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, στη σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 26 και 28 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της προχθεσινής μεταφοράς με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, ποσότητας κάνναβης, βάρους (37.540) γραμμαρίων.

* επίσης, εξακριβώθηκε ότι το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, είχε μισθωθεί για λογαριασμό των αλλοδαπών δραστών, από 48χρονο ημεδαπό, που αναζητείται.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *