Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας: Ανάδειξη των 2 αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Share Button

Ως ΔΑΣ καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν αποφασιστικά και με αξιοπρέπεια στη μάχη Στις 18 Δεκέμβρη 2018 για την ανάδειξη των 2 αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Υ.Σ.)παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της συμμετοχής.

Γνωρίζεις ότι θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, ό, τι περνά από το χέρι μας.

Οι αιρετοί που εκλέχτηκαν με την ΔΑΣ ΟΤΑ δεν υπηρέτησαν από κανένα πόστο και με κανένα τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, δεν τους συνδέει κανένας ομφάλιος λώρος με αυτές. Γνωρίζεις ότι έδωσαν τη μάχη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων, ενημέρωσαν, αποκάλυψαν, υπερασπίστηκαν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων ενάντια στις αυθαιρεσίες και τις άδικες, αντεργατικές αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών.

Γνωρίζεις επίσης ότι δεν έχουμε καμία δέσμευση απέναντι στη Διοίκηση και ούτε λειτουργούμε ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ, όμως, τα γενικότερα προβλήματα που μας βασανίζουν δεν κρίνονται ούτε στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ούτε θα λυθούν από εκεί. Όλες οι άλλες δυνάμεις θεωρούν δεδομένη την αντιλαϊκή πολιτική και τους νόμους που διέπουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, σπέρνουν αυταπάτες για το ρόλο τους.

Οι αιρετοί όλων των άλλων δυνάμεων έχουν «αποδεχτεί» την τιμωρητική αξιολόγηση , αφού έχουν γίνει αξιολογητές,. Έχουν εγκρίνει μαζί με τα διορισμένα μέλη όλους τους αντεργατικούς Οργανισμούς των Δήμων, που αποδέχονται την κατάργηση θέσεων και αρμοδιοτήτων, τις κουτσουρεμένες παροχές στους εργαζόμενους.

Εμείς δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει «να σηκωθεί», σε όποιον θέλει να βλέπει τον συνάδελφο του στα μάτια, σε όποιον δεν ξεχνά τι θα πει άνθρωπος…
Ότι πάνω απ’ όλα άνθρωπος είναι αυτός που αντιλαμβάνεται, ονειρεύεται, δημιουργεί, διαμορφώνει το μέλλον του, αγωνίζεται, επαναστατεί…

Attachments area

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *