Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας: 2ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 

Share Button

Στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης των εργαζομένων στο Βοήθεια Στο Σπίτι , ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 από τις 10.00 πμ ως 12.00 μμ για συμπαράσταση στους συναδέλφους, για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Σήμερα το σύνολο των υπηρεσιών των Δήμων στηρίζονται με συναδέλφους με ελαστικές μορφές εργασίας όπως το Βοήθεια στο Σπίτι όπου οι συνάδελφοι κάθε δύο χρόνια ζουν με το άγχος για το τι θα τους ξημερώσει. Οι παιδικοί σταθμοί όπου η λειτουργία τους στη πλειονότητα των δήμων είναι βασισμένοι στο ΕΣΠΑ και οι συνάδελφοι κάθε χρόνο
αγωνιούν αν θα πιαστεί η αναλογία των παιδιών προκειμένου να έχουν και οι ίδιοι δουλειά. Το ίδιο και οι σχολικές καθαρίστριες, τα ΚΗΦΗ, τα ΚΔΑΠ κ.λ.π Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μόνιμους και συμβασιούχους των δήμων (συμβασιούχοι με παράταση, Βοήθεια στο Σπίτι, εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ κ.λ.π.) που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα ενιαία να δώσουμε τη μάχη για το δικαίωμα μας στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Ο Σύλλογός καλεί όλα τα μέλη του σε συγκέντρωση στις 29 Μαρτίου και ώρα 10.00 πμ έξω από το δημαρχείο του Δήμου Σουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας .

Απαιτούμε:

Να πληρωθούν άμεσα όλοι οι συμβασιούχοι που είναι απλήρωτοι.
Καμία απόλυση.
Μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
Καμία ιδιωτικοποίηση υπηρεσίας στους δήμους.
Κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΑΛΑΓΚΑΡΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *