Το ΕΚΘ για το δημοτικό γλέντι ταξικής αλληλεγγύης

Share Button

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σας ευχαριστεί όλους για την παρουσία σας και την προσφορά σας στο 4ο δημοτικό γλέντι ταξικής αλληλεγγύης.
Την Παρασκευή 31 Αυγούστου στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα έγινε πράξη η ταξική αλληλεγγύη αλλά και η λαϊκή διασκέδαση.
Το φετινό γλέντι ήταν η συνέχεια της δράσης το Εργατικού Κέντρου όλο το προηγούμενο διάστημα. Μιας δράσης που χωρίς τη δική σας συμμετοχή δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια. Η μαζική σας συμμετοχή μας δίνει τεράστια δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ακόμα πιο δυναμικά.
Η αλληλεγγύη δε ξεκινά και σταματά σε ένα γλέντι, θέλει συνεχή δράση και ασχολία.
Αλληλεγγύη δεν είναι μόνο μια σακούλα με τρόφιμα που θα πάρει ένας άνεργος συνάδελφος.
Αλληλεγγύη είναι και το να μην επιτρέψουμε να μας κόψουν το ρεύμα, να μην μας κατασχέσουν λογαριασμούς και σπίτια.
Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Το κύμα αλληλεγγύης πρέπει να εκφραστεί το επόμενο διάστημα και με αγώνες διεκδίκησης για να μπουν μπροστά οι δικές μας οι ανάγκες.
Αγώνες- Απάντηση στην πολιτική υπέρ του κεφαλαίου που φέρνει ένταση της εκμετάλλευσης, φτώχεια και πολέμους.
Αγώνες- Απάντηση στα ψέματα και τις απάτες της κυβέρνησης γύρω από την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και τις αυξήσεις στους μισθούς.
Αγώνας- Απάντηση στην υποκρισία της κυβέρνησης που πίσω από τις βαρύγδουπες δηλώσεις κρύβει τη διατήρηση και την επέκταση του βασικού αντεργατικού νομοθετικού οπλοστασίου των μνημονίων.
Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Μοναδικός δρόμος για την αναπλήρωση των απωλειών είναι η κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων.
Ταυτόχρονα καλούμε όλο τον κόσμο αλλά και τα σωματεία που δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, να στηρίξουν την πρόταση νόμου που έχουν καταθέσει πάνω από 500 σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα για την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα751€ αλλά και την επαναφορά των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι λαχνοί που κερδίζουν είναι: 2242,2176,880,1643,1418,1712,1685,2239,1979,531,1314

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *