Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας ”SELODA A.E.”

Share Button

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας ”SELODA A.E.” γιατί απαγόρευσε σε μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου με επικεφαλής τον πρόεδρο Μπούργο Γιώργο να εισέρθουν στο χώρο εργασίας στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί για την απεργία στις 2 Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την απαγόρευση εισόδου «έπαιζαν την κολοκυθιά» μέσω τηλέφωνου για το ποιος θα δώσει την άδεια εισόδου. Επίσης προϊστάμενος της μονάδας απείλησε ότι θα φωνάξει και την αστυνομία για να μας επιβάλει την απαγόρευση εισόδου.

Είναι γνωστό ότι η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να εισέρχεται σε εργασιακούς χώρους με τη δύναμη που του έχει δώσει η εργατική τάξη που τους έχει επιλέξει να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της.

Είναι προφανές ότι οι απαιτήσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών και της Πανελλήνιας Ένωσης Μικρομεσαίων Ιχθυοκαλλιεργητών για την κατάργηση όλων των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και του χτυπήματος της απεργίας δεν χρειάζεται ούτε καν την επικύρωση από τη βουλή. Εφαρμόζεται από πριν.

Μακρύ χέρι στην προσπάθεια αυτή είναι και η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, που ανοιχτά και ξεδιάντροπα παίζει το ρόλο της στην υπηρεσία της κυβέρνησης, του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών ενώσεων. Είναι οι σύγχρονοι “Εφιάλτες” του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος, κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να σπείρουν σύγχυση, μοιρολατρία, να αποδυναμώσουν την απάντηση και την ενημέρωση των εργαζομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα για το πού αρχίζει και πού τελειώνει η ”δημοκρατία” τους και οι ”δημοκρατικές” τους ελευθερίες για τις οποίες σκίζουν τα ιμάτια τους ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τι περιμένει τους εργαζόμενους την επόμενη μέρα στους χώρους δουλειάς και να αποτελέσει ένα ακόμα κριτήριο μπροστά στην  απεργία στις 2 Οκτώβρη άλλα και στην συνέχιση των αγώνων.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

 

Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα!

Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωής με δικαιώματα!

Όλοι στον αγώνα, όλοι στην απεργία!

Όλες και όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 2 Οκτώβρη και

στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στις 11 το πρωί στον ΟΤΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *