Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: ο συνεταιριστικός – αγροτικός χώρος αλλάζει σελίδα

Share Button

suneterismosΜεγάλη ανάσα στον αγροτικό – συνεταιριστικό κόσμο δίνει η πρωτοβουλία πολλών εκπροσώπων υγιών συνεταιριστικών οργανώσεων της χώρας, που συμφώνησαν να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός νέου μεγάλου Ενωτικού Φορέα, με στόχο την ανασυγκρότηση του αγροτικού και συνεταιριστικού χώρου.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την 1η Ιουνίου 2016 – όταν για πρώτη φορά συμφωνήθηκε η ανάληψη κοινής δράσης για την εξυγίανση του αγροτικού και συνεταιριστικού χώρου – η συστράτευση και άλλων συνεταιρισμών και αγροτικών συλλόγων αλλά και φορέων της πρωτογενούς παραγωγής είναι μεγάλη.

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση των ανθρώπων της ελληνικής υπαίθρου σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση του συνεταιριστικού κινήματος, μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο αγροτικός – συνεταιριστικός χώρος αλλάζει σελίδα.

Οι δέκα συνεταιρισμοί, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία, έχουν ήδη βρει τον χώρο όπου θα στεγαστεί το νέο εγχείρημα και προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατόν ο νέος Φορέας να πάρει σάρκα και οστά.

ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *