Το ρεπορτάζ της νίκης-παραμονής του Θεσπρωτού στο Κομπότι

Share Button

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: www.artagoal.gr

Τέλος και στις μαθηματικές ελπίδες του Σκουφά για παραμονή στην κατηγορία έβαλε ο Θεσπρωτός, που πέρασε από το Κομπότι με 0-2, και υποβάθμισε την αρτινή ομάδα ξανά στα τοπικά Πρωταθλήματα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν από σέντρα του Γώγου ο Σταυρίδης με κεφαλιά σημάδεψε λίγο έξω από την εστία του Παπαχρήστου. Στο 15ο λεπτό, οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, όταν σε σέντρα του Καλπακούλα, ο Πέτσας βρέθηκε στο έδαφος, στην αντίπαλη περιοχή, με το διαιτητή Κέκελο να δείχνει “παίζετε”. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπίκας είχε ένα φάουλ που έφυγε δίπλα από το δοκάρι, με τον Παπαχρήστο να ελέγχει τη φάση, ενώ σε νέο φάουλ αυτή τη φορά στο 20′, ο Λαγός αυτή τη φορά σημάδεψε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκουφά. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν έχοντας κάποια στημένα, τα οποία όμως ήλεγξε ο Παπαχρήστος, για να φτάσουμε στο 44ο λεπτό, όταν σε αναστάτωση στην άμυνα του Θεσπρωτού, ο Παπαγιάννης πήρε την κεφαλιά, οι αμυντικοί έδιωξαν, η μπάλα έφτασε στο Μαγκάκη που έπιασε ωραίο σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, ο Θεσπρωτός ήταν και πάλι πιο απειλητικός, και στο 55ο λεπτό, από βαθιά μπαλιά και λάθος του Σχισμένου, ο Μπίκας έφυγε απέναντι από τον Παπαχρήστο και πλάσαρε με την μπάλα, παρ’ ότι όλοι πανηγύρισαν, να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι για να απομακρύνουν εν συνεχεία οι αμυντικοί. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Σκουφάς άγγιξε το γκολ, όταν ο Μπαλαδήμας σούταρε δυνατά, όμως ο Παππάς του αρνήθηκε το γκολ εντυπωσιακά. Δύο λεπτά μετά, νέα φάση για το Θεσπρωτό, με τον Μπλέτσα να κάνει ωραία προσπάθεια και να πατά περιοχή, όμως το σουτ του να διώχνει στην κλειστή του γωνία ο Παπαχρήστος. Τελικά, το γκολ που έψαχναν οι φιλοξενούμενοι το βρήκαν στο 70′, όταν ο Μπάφας φάνηκε να κάνει καθαρό τάκλιν στο Γώγο, με το διαιτητή Κέκελο ωστόσο να δίνει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπίκας, παρά την προσπάθεια του Παπαχρήστου, για το 0-1. Ο Θεσπρωτός εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ του αγώνα και διπλασίασε τα τέρματά του μόλις τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μπλέτσας έκανε τη σέντρα, η άμυνα του Σκουφά έχασε το Γώγο που μόνος απέναντι στον Παπαχήστο πλάσαρε για το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μητσέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στον υπολειπόμενο χρόνο δεν άλλαξε κάτι, με τους Θεσπρωτούς να παίρνουν το ροζ φύλλο, και το Σκουφά να αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία.

Διαιτητής : Κέκελος Παναγιώτης  Βοηθοί : Σούζας Κων/νος – Λιακώνης Βασίλης

Σκουφάς Κομποτίου (Σωτηρόπουλος) : Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Μπαλωμένος (88′ Μπαλί), Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς (75′ Παρράς), Μπάφας, Μπαλαδήμας (60′ Ασπροποταμίτης), Μαγκάκης (46′ Τάσσος), Παπαγιάννης

Θεσπρωτός (Μουρούτης) : Παππάς, Κωνσταντίνου, Λαγός, Σταυρίδης, Μητσέλος, Τσακανίκας, Ευθυμίου, Γώγος (85′ Κατσέλης), Φούντζουλας, Μπίκας (74′ Καλφούντζος), Μπλέτσας (86′ Γιαννούλης)

Φωτορεπορτάζ του παιχνιδιού, στο παρακάτω λινκ :
https://www.facebook.com/pg/artagoal.gr/photos/?tab=album&album_id=58517…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *