Τραυματίστηκε (ελαφρά) αστυνομικός σε συμπλοκή με Αλβανούς κακοποιούς στο Ασπροκκλήσι-Συνελήφθει ένας εξ’αυτών

Share Button

Άλλη μία επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας καθώς προχώρησε την Παρασκευή τα ξημερώματα στη σύλληψη ενός Αλβανού υπηκόου για κλοπή μοτοποδηλάτου στο Ασπροκκλήσι που “μαστίζεται” από μπαράζ κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΘΠ, δύο κακοποιοί (Αλβανικής υποκοότητας) έκλεψαν δύο μοτοποδήλατα στο Ασπροκκλήσι αλλά έγιναν αμέσως αντιληπτοί από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας που επιχειρούσαν περιπολία στην περιοχή.

Οι δύο ληστές μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομίας, άφησαν τα μοτοποδήλατα και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, ακολούθησε συμπλοκή με έναν εξ’αυτών (ο δεύτερος κακοποιός πρόλαβε και έφυγε) με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δεύτερου κακοποιού.

Ο ηρωισμός και η αυταπάρνηση των αστυνομικών που δίνουν καθημερινά μάχη σε δύσκολες συνθήκες και με κίνδυνο την ζωή τους απέτρεψε άλλη μία ληστεία.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *