Φώφη Γεννηματά από την Παραμυθιά: “Να κάνουμε ξανά την Κεντροαριστερά μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη”

Share Button

“Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί. Μπορώ να εγγυηθώ ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα. Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή τόσο μεγαλύτερη δυναμική”, ήταν το μηνύμα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιας προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά από την Παραμυθιά όπου βρέθηκε.

“Έχουμε ιστορία, διαδρομή, στελέχη, γνώση, έχουμε την ικανότητα, έχουμε την ετοιμότητα να αναλάβουμε ευθύνες και να οδηγήσουμε τη χώρα μακριά από την επιτροπεία, με μια προοδευτική διακυβέρνηση και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Έχουμε τα χέρια απλωμένα για όσους απομακρύνθηκαν. Για όσους πικράθηκαν, για όσους διαψεύστηκαν. Για τους προοδευτικούς πολίτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τους άνεργους, τους επαγγελματίες, τους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας. Για όσους μοχθούν καθημερινά, αγανακτούν καθημερινά και αναζητούν πραγματική διέξοδο και αληθινή ελπίδα.”

«Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνουμε ξανά την Κεντροαριστερά μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων. Κάθε φορά που η παράταξή μας είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε να ανακάμψουμε» πρόσθεσε. «Το βλέμμα μας είναι μπροστά. Τόλμησα και έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση της παράταξης για να ξεπεράσουμε προβληματισμούς και κακοπιστίες και να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Να βγάλουμε τη χώρα από την περιπέτεια».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με την Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή. “Χρειαζόμαστε λύσεις και έργα και όχι λόγια και υποσχέσεις”, τόνισε χαρακτηριστικά η κα.Μπραϊμη.

Εν συνεχεία περπάτησε στους δρόμους της Παραμυθιάς όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες και μαγαζάτορες.

“Συναντήσαμε εμπόρους που αγωνιούν, αγωνίζονται και ελπίζουν. Αυτή την πραγματική ελπίδα θα εκφράσουμε”, ανέφερε η κα. Γεννηματά.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *