Δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης του Γιάννη Γόγολου στην Πέρδικα-“Λύστε το θέμα του νερού σήμερα”

Share Button

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Αναστάσιος Ρούσης και Γιώργος Καλφόγλου επισκέφτηκαν την Πέρδικα για να εντοπίσουν τυχών προβλήματα στο Έργο Αποχέτευσης και γενικότερα για το πρόβλημα ύδρευσης που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια την περιοχή της Πέρδικας.
Οι φωτογραφίες είναι από την αποκατάσταση βλαβών του δικτύου ύδρευσης και από το έργο της αποχέτευσης.
Συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής και διαπίστωσαν για ακόμη μια φορά ότι το νερό είναι ” προς εξαφάνιση ” αφού μια ημέρα έχει, δύο δεν έχει.
Ακούσαμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας προ ημερών ότι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ………….. Φυσικά η ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει, με το σήμερα, απέχει από την πραγματικότητα, και αυτό το λέμε γιατί θέλουμε λύση εχθές για την Πέρδικα, καλοδεχούμενο οποιοδήποτε έργο για το αύριο.
Στην συνομιλία που είχαν με τους κατοίκους, τα μέλη της Παράταξης μας, αποκόμισαν ότι η συγκεκριμένη γειτονιά δεν είναι υποστηρικτές του 98 % του Προέδρου και στο 53% του Δημάρχου, άρα δεν θα γίνει επούλωση στις λακκούβες αλλά τον επόμενο φθινόπωρο θα γίνει Ρέμα , τότε αρμόδια θα είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ίσως βρεθεί λύση.
Κύριε Δήμαρχε, για πολλοστή φορά, κάνουμε δημόσια έκκληση να λύσετε το θέμα του νερού σήμερα, για τους κατοίκους της και για την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *