H κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας (+ΦΩΤΟ)

Share Button

P1011528Με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία του κόμματος η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας.

Φίλοι και οπαδοί του κόμματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Αλκιβιάδη Λάμπρου και έδωσαν βροντερό παρών εκφράζοντας πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία για νίκη την Κυριακή.

Με αποκλειστικές του δηλώσεις στον Θεσπρωτικό Παλμό, ο κ.Σαλμάς (έχει διατελέσει Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύη και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην την τριετία 2009-2012) αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και ζήτησε από τον κόσμο να πάει στην κάλπη με σύνεση.

“Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας στην Ελλάδα. Εχουμε δώσει δείγματα γραφής και διαπιστευτήρια. Οι πολίτες δεν πρέπει να κάνουν λάθος. Δεν πρέπει να υπερισχύσει το θυμικό. Δεν πρέπει να επικρατήσει η απογοήτευση και ο θυμός”, υπογράμμισε και συνέχισε: “Στο εναλλακτικό σενάριο που βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενσκήψει αστάθεια και αβεβαιότητα και η χώρα θα μπει σε περιπέτειες”.

P1011532P1011535P1011530

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *