Μάριος Κάτσης στο TheCaller: «Είναι αστείο το ερώτημα για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση»

Share Button

“ O Αλέξης Τσίπρας είναι ο ηγέτης της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης στη χώρα εδώ και δέκα χρόνια και όσα κέντρα προωθούν σενάρια για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός μιας προοδευτικής κυβέρνηση θέλουν να τον χτυπήσουν χωρίς όμως να το καταφέρνουν”.

Ο κ. Κάτσης επισημαίνει ότι “υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας στη χώρα” την ώρα που έξι διεθνείς δημοσιογραφικές ενώσεις καταγγέλλουν αποκλεισμούς και διώξεις δημοσιογράφων καθώς και ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να έχει τον έλεγχο της πληροφόρησης. Συγχρόνως επικαλείται την έκθεση πεπραγμένων του ΕΣΡ για το 2020 που δείχνει πως ο χρόνος τηλεοπτικής κάλυψης της κυβέρνησης στα κανάλια είναι 75% την ώρα που για τα υπόλοιπα κόμματα δίνεται συνολικά το 25%.

Τονίζει ότι η έκθεση βγήκε με τουλάχιστον έναν χρόνο καθυστέρηση και προαναγγέλλει μέσω του The Caller ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα προκαλέσει συζήτηση για το ζήτημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Μάριος Κάτσης- Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *