Πολύτιμος βαθμός του Θεσπρωτού στην Αριδαία, 1-1 με τον Αλμωπό/Σκόραρε και πάλι με πέναλτι ο τερματοφύλακας Τσιμόπουλος

Share Button

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Θεσπρωτός στην Αριδαία κόντρα στον κακό του δαίμονα Αλμωπό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Ο Ρότσα παρέταξε μία αμιγώς ελληνική ενδεκάδα και χωρίς κανένα από τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και ο ρυθμός αργός με τους παίκτες να δείχνουν επηρεασμένοι από την μεγάλη διακοπή. Ο Θεσπρωτός θα μπορούσε να προηγηθεί αλλά το σουτ του Κωνσταντίνου στο 42ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντόκιτς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαδόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή στο 53ο λεπτό να κάνει το 1-0.

Και ενώ το φάσμα μιας οδυνηρής ήττας διαγράφονταν στο  ορίζοντα, ο προωθημένος Ντόντης στο 85ο λεπτό ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο…συνήθης ύποπτος Τσιμόπουλος με τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού να αποδεικνύεται ψύχραιμος κάνοντας το 1-1. Ο πορτιέρο του Θεσπρωτού γράφει ιστορία καθώς είχε σκοράρει με τον ίδιο τρόπο και στον αγώνα πριν την διακοπή κόντρα τον Απόλλωνα Λάρισας φθάνοντας πλέον τα δύο γκολ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών ενώ και οι ποδοσφαιριστές σε ένδειξη πένθους φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια.

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Χρυσέλης (Ξάνθης), Ζήρδας (Δράμας)

Αλμωπός (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Ασλαμπάλογλου (89’ Κυριακίδης), Τσιμπούκας, Μανωλάκης (84’ Μακρυδάκης), Έππας, Κέρθι, Ταχματζίδης, Πέττας, Παπαδόπουλος (84’ Πόποβιτς)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης (76’ Ντόντης), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης (66’Μαρτίνεθ), Μίγγος, Πανταζέλος (66’ Ρούσης), Χατζάκος (66’ Κουέβας), Λύγκας (76’ Μπίκας), Κωνσταντίνου, Δρίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *