Συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας με τον βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα

Share Button

20160416_123448Συνάντηση με τον Βασίλη Γιόγιακα είχε το Σάββατο το μεσημέρι αντιπροσωπεία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας στο γραφείο του βουλευτή Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα.

Ο Πρόεδρος Νίκος Γιαννακός ενημέρωσε τον κ.Γιόγιακα για την πορεία και τη λειτουργία του Συλλόγου και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και αφορούν κυρίως την πενιχρή χρηματοδότηση. Ο κ.Γιαννακός κατέθεσε προτάσεις με σκοπό την συνέχιση της λειτουργίας του συλλόγου ο οποίος, όπως τόνισε, επιτελεί σπουδαίο πολιτιστικό έργο. «Θέλουμε να πατάμε γερά, να βλέπουμε μακριά, και να κοιτάμε ψηλά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Γιόγιακας εξέφρασε την υποστήριξή του στις προσπάθειες του Συλλόγου για την πραγματοποίηση ποικίλων δραστηριοτήτων και δήλωσε ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις.

Εκ μέρους του Σ.Σ.Θ. παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Γιαννακός, ο Αντιπρόεδρος Λάμπρος Γιαννακός, ο Γραμματέας Αλέξανδρος Φερεντίνος, ο Έφορος χορευτικού και εκδηλώσεων Θανάσης Χαρίσης, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μιχάλης Καπρινιώτης, η ταμίας Ανδρομάχη Χουλιάρα και η εκπρόσωπος του Συλλόγου προς τα δευτεροβάθμια όργανα Αρχοντούλα Γιαννακού.

20160416_123428

20160416_12361720160416_123435

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *