Ήττα στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Δόξα Γαρδικίου, 2-1 από τον Αστέρα Πετρίτη στην Κέρκυρα

Share Button

gethniki1Με το… αριστερό ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου στην Γ”Εθνική η Δόξα Γαρδικίου. Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θεσπρωτίας ηττήθηκε στην Κέρκυρα από τον Αστέρα Πετρίτη με σκορ 2-1 πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα.

Η ομάδα του Π.Παππά βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ (7′), εν συνεχεία ήρθε και δεύτερο γκολ (23′) και παρά την σχεδόν άμεση απάντηση και την μείωση του σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το αποτέλεσμα παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος, παρότι οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοπαλία μέχρι το τέλος.

Στο 7ο λεπτό ο Ασπιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια και μακριά  ο Ν. Γεωργοπάλης πετάγετε στην πορεία της μπάλας, ίσως την βρίσκει ελάχιστα, ο τερματοφύλακας, πάντως, αιφνιδιάζεται και με μπόλικη δόση τύχης ο Αστέρας πήρε κεφάλι στο σκορ.

Στο 23ο λεπτό καταπληκτική μπαλιά- τρύπα του Ασπιώτη στον Γεωργοπάλη, που πιάνει… αδιάβαστη όλη την άμυνα της Δόξας. Με τον τελευταίο, αν και, σε πρώτο χρόνο καθυστέρησε, να κάνει… προσποίηση και πλασέ στα δίχτυα, απ’ το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια για να γράψει το 2-0

Στο 35ο λεπτό, ήρθε η μείωση του σκορ για την Δόξα. Μακρινή εκτέλεση φάουλ- γέμισμα του Ζήση, από αριστερά, σύγχυση στα καρέ του Ριγανά και στην εξέλιξη, με προβολή του Μηνά, η μπάλα καταλήγει στο… παράθυρο της εστίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Β. Ξάνθης): Ριγανάς, Καλούδης, Π. Λέσσης, Πολύζος, Αλ. Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Ν. Γεωργοπάλης, Ασπιώτης (90ο Λιούμπας), Δ. Στούπας (46ο Γράντος), Χρ. Γεωργοπάλης, Π. Πάγκαλης (62ο Γούναρης).

Στον πάγκο οι: Καλησπεράτης, Σ. Κουρτέσης, Γούναρης, Σπίνουλας (τ), Λιούμπας, Γράντος, Σκεύης.

ΔΟΞΑ (Π.Παππάς): Ντόστας, Δ. Λάμπρου, Μπούρνας, Γκέκας, Μηνάς, Β. Τσίρης, Ζήσης, Γεωργάκης, Κώστας, Αλ. Λάμπρου, Δ. Τσουγγάρης.

Στον πάγκο οι: Χ. Τσίρης, Ε. Τσουγγάρης, Τσάλης, Μπίλλας (τ), Σ. Αθανασίου, Βάσιος, Α. Αθανασίου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, “μίλησε” ο παράγοντας έδρας καθώς οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου επικράτησαν με 2-1 του Α.Ο.Βελισσαρίου.

ΠΗΓΗ: corfugoal.com

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(1η αγωνιστική)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Α.Ο.Βελισσαρίου 2-1

Αστέρας Πετρίτη-Δόξα Γαρδικίου 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 3
  2. Αστέρας Πετρίτη 3
  3. Δόξα Γαρδικίου 0
  4. Α.Ο.Βελισσαρίου 0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ, 5 μ.μ.

Δόξα Γαρδικίου-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Α.Ο.Βελισσαρίου-Αστέρας Πετρίτη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *