Το πρώτο χαμένο μετάλλιο της ΣΕΕΔΑ Running Team μάθημα για το μέλλον της Παραμυθιώτισσας Χρυσούλας Γώγου-Τι δηλώνει ο πατέρας της Ηλίας

Share Button
Στην διοργάνωση Βίκος Street Relays των Ιωαννίνων, στις σκυταλοδρομίες 2Χ5.000 ξεχώρισε η συμμετοχή του αέρινου δρομέα Πρωταθλητή του Στίβου Ηλία Γώγου που έδωσε την σκυτάλη στην εκκολαπτόμενη πρωταθλήτρια κόρη του Χρυσούλα Γώγου την οποία προπονεί στον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στην Ηγουμενίτσα.
Πατέρας και κόρη πραγματοποίησαν μια υπέροχη εμφάνιση γεμάτη συγκίνηση για την running team του Προγράμματος Υποτροφιών στην Παιδεία και τον Αθλητισμό ΣΕΕΔΑ και Ομίλου Αντωνέλη υπό το υπερήφανο βλέμμα της μητέρας, επίσης πρωταθλήτριας του στίβου Ανάστας Κάρρου του Συλλόγου Ολυμπιάδας Κομοτηνής .
Ως πρώτος δρομέας ο Ηλίας έτρεξε το πρώτο 5άρι σε χρόνο 19:55 ενώ η Χρυσούλα πήρε τη σκυτάλη και ολοκλήρωσε το δεύτερο 5άρι σε χρόνο 23:96! Η απειρία της μικρής Χρυσούλας ήταν ο λόγος που δεν κατοχυρώθηκε η 2η θέση στην κατηγορία τους καθώς την παραπλάνησε η ύπαρξη των δύο αψίδων και θεώρησε ότι τερμάτισε στην πρώτη, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και τελικά για να μετρήσει η επίδοσή τους να περάσουν ετεροχρονισμένα την σκυτάλη από την δεύτερη αψίδα και να τερματίσουν τελικά στην 5η θέση της κατηγορίας μικτής σκυταλοδρομίας (15ηθέση της συνολικής κατάταξης) με επίδοση 43:51.
Θα ήταν πραγματικά μια εξαιρετική στιγμή πανηγυρισμού γι’ αυτήν την ομάδα που είχε σκοπό να κάνει γνωστό το πρόγραμμα υποτροφιών για τη νέα γενιά των αθλητών, αποτελεί όμως εξίσου σημαντικό μάθημα για την αθλήτρια  που έμαθε πως πρέπει να ολοκληρώνει σωστά την προσπάθειά της και να δίνει πάντα προσοχή στους κριτές του αγώνα.
 
Η μικρή Χρυσούλα Γώγου, είναι γεννημένη το 2004 και φέτος αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β’ στα 300μ., 600μ., 1000μ. και 5χλμ. Από τον Σεπτέμβριο θα αγωνίζεται στην κατηγορία Παγκορασίδων Α που έχουν διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς  ξεκίνησε να τρέχει δειλά από την τετάρτη Δημοτικού και φέτος ήταν η χρονιά που είχε προπονητή τον πατέρα της Ηλία Γώγο.
Όπως υπερήφανα δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της είναι μια δυνατή αθλήτρια, ένα απίστευτα καλό παιδί, σεμνό  με ατέλειωτη όρεξη για προπόνηση σαν μεγάλη αθλήτρια, σκληρή στην κούραση σαν την μητέρα της όταν ήταν αθλήτρια! Ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια μια και είναι μικρή ακόμα πρώτα να είναι γερή δυνατή και με λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά!”
Ο Ηλίας Γώγος έχει πολλές σημαντικές διακρίσεις στην αθλητική του καριέρα μεταξύ των οποίων Πανελληνιονίκης  Παίδων 800μ, Πανελληνιονίκης 400μ. και 800μ. Εφήβων, Νέων και Ανδρών,  Βαλκανιονίκης 800μ. κλειστού και ανοιχτού στίβου και 4Χ400μ.ανοιχτού, 6ος Πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων 4Χ400μ.
ΠΗΓΗ: https://seeda.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *