Συνεδρίαση της Ο.Ε. της Περ.Ηπείρου την Παρασκευή-Τα θέματα της Π.Ε.Θεσπρωτίας

Share Button

Την 01-09-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 25-08-2017 συνεδριάσεως.

47. Έγκριση ανάθεσης για την συντήρηση και αναγόμωση πυροσβεστήρων, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
48. Έγκριση ανάθεσης παροχής υδραυλικών υπηρεσιών και προμήθειας ειδών υγιεινής για την αντικατάσταση και τοποθέτησής τους, την αποκατάσταση των ζημιών εντός του κτιρίου του Διοικητηρίου, την απόφραξη και συντήρηση του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου και των αποχετευτικών του σωληνώσεων, τον καθαρισμό των φρεατίων εξωτερικού χώρου όμβριων υδάτων και λυμάτων, καθώς επίσης και την αντικατάσταση ειδικού εξαρτήματος στην αντλία (γεωθερμίας).
49. Έγκριση μίσθωσης μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, από 19-08-2017 σύμφωνα με την αριθμ. 85617/5329/21-08-2017 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας, για επείγουσες επεμβάσεις για την υδροδότηση κτηνοτροφικών μονάδων λόγω πυρκαγιών και υψηλών θερμοκρασιών.
50. Έγκριση δαπανών για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
51. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
52. Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Θεσπρωτίας με τον Σύλλογο Βλάχων Θεσπρωτίας, της διεξαγωγής κολυμβητικών διαδρομών ανοικτής θαλάσσης “IONIAN EXPLORERS – Open Water Races” στα Σύβοτα θεσπρωτίας.
53. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή μισθοδοσίας υπαλλήλου της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *