Διπλό μεταγραφικό κτύπημα με….άρωμα ΠΑΟΚ ο Θεσπρωτός-Στα “κιτρινόμαυρα” οι Πόζογλου και Τοπάλι

Share Button

Σημαντική μεταγρ**αφική ενίσχυση για τον Θεσπρωτό με την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών για το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, την φανέλα με το πλατανόφυλλο στο στήθος θα φοράνε για τους επόμενους 4 μήνες ο Στέλιος Πόζογλου και ο Γρηγόρης Τοπάλι.

Ο Πόζογλου είναι γέννημα “θρέμμα” ΠΑΟΚτσης και φανατικός φίλος του Δικεφάλου του Βορρά. Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1996 ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.

Μετράει 18 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και είχε μάλιστα σκοράρει σε αγώνα του Europa League με τον Δικέφαλο του Βορρά τον Δεκέμβριο του 2013 εναντίον της Αλκμαάρ στο γήπεδο της Τούμπας όντας ο δεύτερος νεότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκοράρει στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Σε ηλικία 17 ετών 11 μηνών και 20 ημερών ο Πόζογλου άργησε… κάτι μήνες, αφού δεν κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο τελευταίος ήταν 17 ετών και 9 μηνών όταν με μια τρομερή βολίδα σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως παίκτης του Παναθηναϊκού και το ρεκόρ του «κρατάει» μέχρι σήμερα.

Το ρεκόρ του Πόζογλου! (photos+video)

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τους περασμένους 6 μήνες αγωνιζόταν στον Εθνικό Αχνας στην Κύπρο και ήρθε στην Ηγουμενίτσα με σκοπό να κάνει restart στην καριέρα του, όπως δήλωσε στον Θεσπρωτικό Παλμό.

Ο Τοπάλι (γεννημένος την 1η Νοεμβρίου του 1992) προέρχεται και αυτός από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε πολλές ομάδες Β’ και Γ’Εθνικής (Ατσαλένιος, Πιερικός, Επισκοπή, Καλλιθέα), ενώ το πρώτο μισό της φετινής σεζόν από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στον Αμβρισσέα Διστόμου που μετέχει στον 8ο όμιλο της Γ’Εθνικής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *