Παρουσία του Σεβασμιώτατου κ.κ. Τίτου η κοπή της πίτας των ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας

Share Button

+ô+ù+í+ƒ+Ü+ƒ+£+ò+Ö+ƒ 3newTo Παράρτημα ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Αντώνης Μπέζας   όπου παρουσία του Μητροπολίτη Παραμυθίας κ.κ. Τίτου και του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Λώλου, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Ο κ. Μπέζας στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συμβολή του Υπουργείου Εργασίας στην καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. “Το Υπουργείο το οποίο εποπτεύει τα προνοιακά ιδρύματα της χώρας, έχει κάνει λόγω της κρίσης τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, παρά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς, ώστε να υπάρχει επαρκής χρηματοδότηση και ομαλή λειτουργία τους. Έχει κάνει τεράστια προσπάθεια ώστε να υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας για την προστασία οικογενειών, παιδιών και ηλικιωμένων, μια τεράστια προσπάθεια ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό”, τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: “Χάρη στην δική σας συμβολή, αυτή η προσπάθεια φέρνει καρπούς εδώ στην Ηγουμενίτσα, αλλά και στους Φιλιάτες, στα Ιωάννινα, την Κόνιτσα και την Πωγωνιανή. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου και ο Δήμος Ηγουμενίτσας, θα υλοποιήσουν το πιλοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας για τη στέγαση και την επανένταξη άπορων συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ακραία φτώχεια”.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ.Λώλος ο οποίος υπογράμμισε την αναγκαιότητα ύπαρξης προνοιακών ιδρυμάτων προκειμένου να βοηθήσουν τους συμπολίτες και συνανθρώπους μας που έχουν αυξημένες ανάγκες λόγω της σοβούσας οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία του Σεβασμιώτατου κ.κ. Τίτου ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα και αντάλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους τροφίμους καθὼς και με το διοικητικό καὶ υπηρετικὸ προσωπικό.

+ô+ù+í+ƒ+Ü+ƒ+£+ò+Ö+ƒ 6new+ô+ù+í+ƒ+Ü+ƒ+£+ò+Ö+ƒ 5new+ô+ù+í+ƒ+Ü+ƒ+£+ò+Ö+ƒ 2new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *