Αλαλούμ με το επίδομα θέρμανσης: Οι δικαιούχοι δεν έχουν πάρει λεφτά – Τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση

Share Button

petrelaioΑπό τις 9 Ιανουαρίου φέρονται να έχουν να δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χρήματα, οι δικαιούχοι του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι που δεν είχαν εισπράξει το επίδομα και είχαν κάνει αίτηση στο TAXISNET έως τις αρχές Φεβρουαρίου έπρεπε να εισπράξουν τα χρήματα που είχαν προκαταβάλει στις 5 Μαρτίου, ενώ και δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων έπρεπε να ακολουθήσει στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Μάλιστα, ήδη μία εβδομάδα νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Μάρδας είχε διαμηνύσει ότι έχει εγκριθεί η πίστωση των δικαιούχων από το υπουργείο.

Οπως διεμήνυσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη το πρωί της Τρίτης, οι δικαιούχοι έχουν να δουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από τις 9 Ιανουαρίου.

Ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε πως όπως τον έχει ενημερώσει ο κ. Μάρδας, «η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης γίνεται σταδιακά» και πως «ό,τι προβλήματα υπάρχουν, θα επιλυθούν». Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι «ο αρμόδιος υπουργός το γνωρίζει το θέμα και προσπαθεί να το επιλύσει. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει λήξει το θέμα».

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *