Αλέκος Παπαδόπουλος: Έχουμε πορεία θανάτου της χώρας – Οδεύουμε στον όλεθρο

Share Button

alekos-papadopoulosΔραματική προειδοποίηση στους πολίτες ότι το «όχι» στο δημοψήφισμα θα σημάνει και την καταστροφή της χώρας απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

«Έχουμε μια πορεία θανάτου της χώρας, υπάρχει ένας λαός που πηγαίνει υπνοβατώντας στον όλεθρο… Είναι με το μισό πόδι έξω από το ευρώ η χώρα. Αν επικρατήσει το ‘όχι’ στο δημοψήφισμα υπάρχει κατάσταση δεδομένης χρεοκοπίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

«Το ερώτημα ‘συμφωνώ με τα μέτρα ναι ή όχι’ είναι πεπλανημένο. Πίσω από αυτό το ερώτημα είναι ‘ναι ή όχι στη χρεοκοπία της χώρας’ και μετά είναι ‘ναι ή όχι στο ευρω’, ‘ναι ή όχι στην Ευρώπη» τόνισε. «Θεσμική παρωδία το δημοψήφισμα… Σε πέντε ημέρες δημοψήφισμα; Δεν συνιστά εθνικό λόγο το ερώτημα του δημοψηφίσματος, ο εθνικός λόγος είναι υποκρυπτόμενος» πρόσθεσε ο υπουργός.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδήγησε σε αδιέξοδο τις διαπραγματεύσεις διακόπτοντας τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς ενώ δεν είχαν ολοκληρωθεί.

«Την Κυριακή το βράδυ με ένα ‘όχι’ χρεοκοπούμε, με ένα ‘ναι’ έχουμε ελπίδα να βγούμε από την κρίση αλλά θα είναι επώδυνη η κατάσταση» σημείωσε, ενώ εξέφρασε μάλιστα αμφιβολίες αν θα ανοίξουν την άλλη Τρίτη οι τράπεζες.

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ενώ προειδοποίησε ότι «από την Κυριακή και πέρα τα λάθη δεν αναγνωρίζονται».

Ο πρώην υπουργός θυμήθηκε δε ότι σε μια κοινή παρουσίαση ενός βιβλίου που είχε με τον νυν υπουργό Οικονομικών τού είπε: «Γιάνη μου αν γίνεις υπουργός αν κάνεις αυτά που λες θα χρεοκοπήσει η χώρα»

Σημειώνεται ότι ο Αλέκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε προ εβδομάδας την ίδρυση νέου κόμματος. Η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του θα γίνουν γνωστά έως τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: https://www.skai.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *