Χώρισαν οι δρόμοι του Θεσπρωτού με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά από έξι χρόνια

Share Button

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Θεσπρωτού αποτελεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Με ευχαριστίες για την προσφορά του στον σύλλογο, χωρίζουν οι δρόμοι των δύο πλευρών ύστερα από συμπόρευση έξι ετών.

Στον κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΝΣ χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελέσει ο βοηθός του Σάκης Τζίμας.

Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του πλατανόφυλλου το 2019 και οδήγησε την ιστορική ομάδα της Ηγουμενίτσας σε μεγάλες στιγμές με αποκορύφωμα την συμμετοχή της για δύο χρόνια στη Supel League 2 και άλλα δύο στη Football League.

Τα τέσσερα αυτά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια στην Ηγουμενίτσα, καθώς το ποδόσφαιρο της Θεσπρωτίας έγινε πανελληνίως γνωστό. Ήταν πραγματική υπέρβαση, καθώς δεν είναι τόσο εύκολο μια μικρή πόλη όπως η Ηγουμενίτσα να διατηρεί ομάδα στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Και ο Ρότσα αποτέλεσε τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης.

Στις 10 Iουνίου 2023 ο πρώην πλέον προπονητής του Θεσπρωτού έγινε και επίσημα δημότης Ηγουμενίτσας.

«Εδώ είναι ο παράδεισός μου. Είμαι ευλογημένος που ζω στην Ηγουμενίτσα», είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

 

1 comment on Χώρισαν οι δρόμοι του Θεσπρωτού με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά από έξι χρόνια

  1. ΗΤΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ 2-3 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ. ΚΡΙΜΑ. ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΟΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *