Ερωτήσεις Μάριου Κάτση για μέτρα στήριξης της κοινωνίας απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού

Share Button

Σας παραθέτουμε τις κατατεθιμένες στις 20/3/2020 Ερωτήσεις του Μάριου Κάτση και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τις οποίες ζητούν διαφόρων ειδών μέτρα στήριξης πολιτών και επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και των επιπτώσεών της στην κοινωνία και την οικονομία.

20/03/2020
  • Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την λήψη μέτρων στήριξης των εργαζόμενων στα καταστήματα λιανεμπορίου τροφίμων σούπερ μάρκετ:
https://www.syriza.gr/article/id/89186/Erwthsh-Boyleytwn-SYRIZA-gia-thn-lhpsh-metrwn-sthrikshs-twn-ergazomenwn-sta-katasthmata-lianemporioy-trofimwn-soyper-market.html
  • Ερώτηση 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ενταχθεί άμεσα το σύνολο του προσωπικού της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Ε.Σ.Υ. και των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. στα Βαρέα και Ανθυγιεινά:
  • Ερώτηση 47 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να παρθούν συμπληρωματικά μέτρα στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και Εμπόρων:
  • Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Συμπληρωματικά Μέτρα Στήριξης Φυσικών Προσώπων -Ελεύθερων Επαγγελματιών στους κλάδους του Εμπορίου και της Παροχής Υπηρεσιών για την Αντιμετώπιση των Οικονομικών Συνεπειών της Πανδημίας του Νέου Κορωνοϊού – Προστασία της Πρώτης Κατοικίας Όλων των Φυσικών Προσώπων από τους Πλειστηριασμούς»:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.