Η κοπή της πίτας του Πρωτέα Ηγουμενίτσας (+φωτορεπορτάζ)

Share Button

pita11Με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ στον χώρο εκδηλώσεων του 1οθ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΡΩΤΕΑ και το παρών έδωσαν σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του συλλόγου ,φίλοι ,αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και των χορηγών που υποστηρίζουν ενεργά και έμπρακτα το έργο του συλλόγου μας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος , η Δήμαρχος Σουλίου κα. Μπραΐμη- Μπότση, ο πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Ηγουμενίτσας κ Μαρτίνης , το μέλος του ΣΕΓΑΣ κ Ράπτης , ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ Μάμαλης και οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ηγουμενίτσας κ Γκίκας , κα Δηλαβέρη , κ Λώλης .Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Πάτερ Ελευθέριος .
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές Θεοδωρίδης Λάζαρος , Καταβάτης Ηλίας , Μπέση Ναταλία , Τζοβάρα Εύη , Τζάνης Φίλιππος , Κατσέλης Ηλίας , Ζάκκας Ανδρέας , Αλεξίου Σταύρος , Χήτος Δονάτος και οι προπονητές του συλλόγου κ Βιρβίλης , Θωμάζος και Καπρινιώτης για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα το 2014.
Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον σύλλογο ο κ Τζοβάρας Γιώργος ως πρώτος προπονητής του συλλόγου και ο κ. Τσέλιος Πέτρος ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου και εν ενεργεία κριτής στίβου.
Απονεμήθηκαν έπαινοι για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στους Ζάκκα Χαρά , Διαμάντη Στέλλα , Χατζαλή Ειρήνη και Βασιλείου Παναγιώτης.
Τέλος τιμήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου για την φετινή χρονιά που είναι ΑΡΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑ , CYCLON ΘΩΜΑΖΟΣ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΡΟΠΗ , ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , NETTUNO SEA FOOD .
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς για την σημερινή εκδήλωση που ήταν ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , HOTEL JOLLY , ΣΕΑΣ.

pita10pita9pita8pita7pita13pita14

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *