Νέα ένταξη Πράξης της ΔΕΥΑΗ στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020»

Share Button

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ανακοινώνει την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» της παρακάτω πράξης συνολικού κόστους 2.604.000,00€:«Παρεμβάσεις που συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας»

Το αντικείμενο της πράξης αφορά σε κατασκευή τριών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων (3 MW συνολικά) για λειτουργία υπό καθεστώς Εικονικού Ενεργειακού Συμψηφισμού (VirtualNetMetering) με τις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:

«Η νέα ένταξη πράξης αποτελεί υλοποίηση δέσμευσης και έμπρακτη απόδειξη ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Η. πορεύεται με ευθύνη, οικοδομώντας το παρόν και το μέλλον. Οι εγκαταστάσεις των φωτοβολταϊκών αποτελούν σημαντικότατο έργο πράσινης ενέργειαςγια την εξασφάλιση της ενεργειακής μας αυτάρκειας, αυτονομίαςκαι μείωσης του λειτουργικού κόστους των υποδομών μας. Το κέρδος, πέρα από εμφανώς περιβαλλοντικό, ανταποκρινόμενο πλήρως στις προκλήσεις της αειφορίας, είναι και οικονομικό, αφού σταδιακά η μείωση του λειτουργικού κόστους των υποδομών μας θα μετακυλήσει στους δημότες, με μείωση των τιμολογίων τους».

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *